Vierekkäin istuttavat mönkijät

Mihin mönkijöitä käytetään

Maassamme on runsaasti metsiä, metsäautoteitä, maaseutua ja kesämökkejä. Lisäksi suomalainen luonne on aktiivinen ja ahkera, joten hommia ja tekemistä halutaan. Lisäksi metsä ja luonto viehättää. Traktorimönkijöitä käytetään pääosin hyötytarkoitukseen ja myös mukavaan vapaa-ajan viettoon.

Vierekkäin istuttavat Ranger- ja RZR-mallit lämpimällä hytillä

Traktorimönkijöiden suosio on noussut räjähdysmäisesti nuorison keskuudessa viime vuosien aikana sillä Polaris traktorimönkijöillä 15-vuotias saa tiellä 60km/h ja kaikki rinnakkain istuttavat mallimme ovat rekisreröity kahdelle tai useammalle ja ne ovat varteenotettava vaihtoehto mopoautolle tai kevytautolle. Ranger- ja RZR-mallimme  myydään laadukkailla hyttipaketeilla ja lisäksi varustelemme laitteen asiakkaan tarpeiden mukaan.

Polaris 2022 -mönkijäesite

Polaris Sportsman, Ranger, RZR ja General-esite + lisävarusteet ja tarvikkeet. Selaa »

Polaris – Raskaan työn raataja

Myös ammattikäyttäjät ovat huomanneet mönkijöiden tarpeellisuuden nopeasti. Ensimmäiseksi palo- ja pelastuslaitokset huomasivat, kuinka tarpeellinen mönkijä on heidän tehtävissään. Myöhemmin mönkijää käyttäviksi asiakkaiksi on tullut sähköyhtiöitä, kaivosyhtiöitä, kuntia ja kaupunkeja ja puolustusvoimat. Mönkijät ovat yleistymässä voimakkaasti myös uusille aloille kuten kiinteistöhuoltoihin, urheilukenttien huoltoihin ja tutkimuslaitoksille. Mönkijä ympärivuotisilla telamatoilla varustettuna korvaa jopa moottorikelkan useissa käytöissä. Mönkijän etuna on sen helppo kuljetettavuus peräkärryllä, mönkijän ketteryys ja etenevyys maastossa, sekä sen suhteellinen edullisuus.

Näytetään kaikki 7 tulosta