Vierekkäin istuttavat mönkijät

Uusien Polaris SxS -mallien, joita kutsutaan myös SUV- tai koppimönkijä-nimikkeillä, suosio kasvaa voimakkaasti myös Suomessa. USA:ssa niiden myynti on jo ohittanut perinteisten tanko-ohjattavien mönkijöiden suosion.

MONIKÄYTTÖISET KOPPIMÖNKIJÄT

Koppimönkijä-nimitys johtuu siitä, että lähes kaikki SxS-mallit myydään Suomessa lämpöhytillä sisältäen lämmityslaitteen ja tuulilasinpyyhkimen pissapoikineen. Kaikki Polaris SxS -mallit on rekisteröity T1b-luokkaan, poislukien sähkötoiminen Ranger EV joka on rekisteröity T2a-luokkaan. Molemmilla saa ajaa laillisesti tiellä alk. 15v/T-kortti. T1b-luokan ajoneuvot on rajoitettu kulkemaan 60km/h.  Meillä Suomessa suosituimmat käyttökohteet ovat nuorison harrastus- ja koulumatkat, maa-ja metsätilojen työt, kesämökkien hommat ja myös ammattikäyttäjien tarpeet. Monikäyttöisyys on SxS-mallien selvä valttikortti.

HYÖTY- JA VAPAA-AJAN KÄYTTÖÖN

Tarjolla on selvään hyöty- ja vapaa-ajan käyttöön soveltuvat Ranger-mallit ja urheilulliseen käyttöön RZR-mallit.

Ranger-malleista on tarjolla bensiinikäyttöiset 570-mallit kahdelle rekisteröitynä ja 1000-mallit kolmelle ja kuudelle rekisteröitynä. Sähkötoiminen EV malli on rekisteröity kahdelle. Lisäksi tarjolla on Ranger Diesel ja siitä myös DeLuxe-malli. Diesel-mallit on rekisteröity kolmelle.  Ranger-malleista myynnissä on myös upeat Hunter-mallit, joista pitävät erityisesti metsästäjät.

RZR-malleista on T1b-luokkaan tarjolla kahdelle rekisteroitävät sporttiset RZR S 1000 ja RZR XP 1000 sekä neljälle rekisteröitävä RZR 1000, jotka kaikki voidaan varustella lämpöhytillä.

Näytetään kaikki 7 tulosta