NIU N Sports
3 290 € + tk

Kysy tarjous. Varustelemme laitteen juuri sinun toiveidesi ja tarpeittesi mukaan. Teemme myös vaihtokauppaa ja kuljetamme laitteen tarvittaessa kotiovellesi ympäri Suomen.

Niu N Sport tarjoaa vakaata ajettavuutta ja runsaita tiloja myös matkustajalle.

Niu N Sport – Vakaa ja luotettava

Niu N Sport - tekniset tiedot 2019

Niu N Sport tarjoaa vakaata ajettavuutta ja runsaita tiloja myös matkustajalle. Tämän hieman M+ -mallia isomman skootterimallin suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti ajoergonomia ja käyttömukavuus. Niu N Sportissa, kuten kaikissa muissakin Niu-sähköskoottereissa, on vakiona  Boschin moottori ja sähkömopon seurantaan tarkoitettu  Niu App -mobiilisovellus. Akkuna on Panasonicin laadukas ja kestävä Lithium-akku. Latausaika on 7 tuntia ja toimintasädettä ajotavasta ja ajotilasta riippuen 50–70 km.

Niu - takuu 2 vuotta

Myönnämme kaikille NIU-malleille kahden vuoden kuluttajatakuun.

 

Helppokäyttöiset toiminnot

Helppokäyttöinen, selkeä ja moderni LCD-mittaristo tarjoaa perusajodatan lisäksi hyödyllistä tietoa akun tilasta. Valittavissa on kolme eri ajotilaa: voit valita maksimaalisen toimintasäteen, tehokkuuden tai näiden optimoidun yhdistelmän.

 

Tärkeä tavarat mukaan

N Sportissa on muita Niu-malleja enemmän säilytystilaa. Akku sijaitsee jalkatilassa, joten satulan alle jää 18,9 litran tila kypärää tai pientä kassia varten. Etukonsolissa on myös esiintaitettava koukku, johon saat kätevästi vaikka pienen ostoskassin. Tarvittaessa voit lisätä kuljetuskapasiteettia hankkimalla skootteriisi sopivan  takalaukun.

 

Yksinkertaisen tyylikäs

Niu N Sportin suunnittelun kulmakiviä on simppeli ja minimalistinen tyyli. Skootterin selkeät linjat ja viimeistellyt detaljit tekevät N Sportista tyylikkään ilmestyksen.

Niu App – mobiilisovellus

Ole yhteydessä sähköskootteriisi mobiilisovelluksen avulla. 

Niu-App M+

Ole yhteydessä skootteriisi aivan uudella tavalla. Sisäänrakennetun mobiiliyhteyden ja GPS-seurannan ansiosta tiedät aina, minne pysäköit skootterisi. Mobiilisovellus varoittaa sinua myös ilkivallasta tai mahdollisesta skootterin luvattomasta käytöstä. Sovelluksen kartta näyttää, missä skootteri milloinkin liikkuu. Sovelluksen kautta saat myös hyödyllistä tietoa ajohistoriasta, akun varaustilasta, toimintasäteestä ja lähimmästä huoltopisteestä.

  • Paikanna skootterisi parkkipaikalla
  • Seuraa reittejäsi ja ajohistoriaasi
  • Seuraa skootterin vointia ja akun tilannetta
  • Löydä lähin huoltotopiste
  • Sovellus ilmoittaa sinulle, jos skootteriasi liikutetaan tai akku irroitetaan lukitusta pyörästä.
Niu App - Cloud

Aina yhteydessä

Niu-skoottereiden ytimessä on Cloud ECU, pilvipohjainen moottorinohjausyksikkö, joka kerää talteen dataa ajosi aikana. Käyttämällä yhteyttä jokaisen ajosi jälkeen, älykäs teknologia oppii ajoatapasi ja suosikkireittisi. Voit myös tarkkailla sähkömoottorin diagnostiikkaa reaaliaikaisesti.

Niu-mobiilisovellus on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta. Sovelluksen löytää nimellä NIU E-Scooter tai alla olevista linkeistä.