Mönkijät

Polaris Sportsman mallit nyt

12 kk lisäturvalla !

Olemme aloittaneet kevään kovimman mönkijä kampanjan ja annamme meiltä ostettuihin uusiin Polaris Sportsman traktorimönkijöihin kattavan 12kk lisäturvan normaalin 2-vuoden tehdastakuun lisäksi !  Lisätiedot lisäturvasta myyjiltämme.

*

Mihin mönkijöitä käytetään

Maassamme on runsaasti metsiä, metsäautoteitä, maaseutua ja kesämökkejä. Lisäksi suomalainen luonne on aktiivinen ja ahkera, joten hommia ja tekemistä halutaan. Lisäksi metsä ja luonto viehättää. Traktorimönkijöitä käytetään pääosin hyötytarkoitukseen ja myös mukavaan vapaa-ajan viettoon. Traktorimönkijöiden suosio on noussut räjähdysmäisesti nuorison keskuudessa viime vuosien aikana sillä Polaris traktorimönkijöillä 15-vuotias saa tiellä 60km/h ja kaikki mallimme ovat rekisreröity kahdelle.

Myös ammattikäyttäjät ovat huomanneet mönkijöiden tarpeellisuuden nopeasti. Ensimmäiseksi palo- ja pelastuslaitokset huomasivat, kuinka tarpeellinen mönkijä on heidän tehtävissään. Myöhemmin mönkijää käyttäviksi asiakkaiksi on tullut sähköyhtiöitä, kaivosyhtiöitä, kuntia ja kaupunkeja ja puolustusvoimat. Mönkijät ovat yleistymässä voimakkaasti myös uusille aloille kuten kiinteistöhuoltoihin, urheilukenttien huoltoihin ja tutkimuslaitoksille. Mönkijä ympärivuotisilla telamatoilla varustettuna korvaa jopa moottorikelkan useissa käytöissä. Mönkijän etuna on sen helppo kuljetettavuus peräkärryllä, mönkijän ketteryys ja etenevyys maastossa, sekä sen suhteellinen edullisuus.

Näytetään tulokset 1–12 / 20